pátek 17. listopadu 2017

Návod myčka bosch silence plus

Nehrozí tak, že by se vám nádobí po uvaření do myčky nevešlo a museli jste jej umývat ručně. Myčka je vybavena senzory naplnění, které snímají množství nádobí uvnitř a. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Máte vybrané filtry: bosch silence plus Myčky nádobí bosch silence plus - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. Velmi úsporná myčka nádobí v en. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Nyní k ní navíc dostanete luxusní tyčový mixér jako dárek.


Ne, to opravdu není sen. S našimi vestavnými myčkami se špinavé nádobí stane tím jediným, co se do vaší kuchyně nehodí. Find All Episodes Available. Bosch SMS46GI01E, stříbrná.


Naše myčka nádobí SilencePlus. Silence Plus : příjemně tichý provoz, pouze dB. Sklo °C: ochranný program pro šetrné mytí a sušení skla. Nejprve je nutné vyloučit havárii v systému.


Shop Everything you Need on eBay! K tomu dojde, pokud řídicí modul vydá nesprávný příkaz a na displeji se zobrazí chyba E15. Musíte resetovat nastavení. Její velkou předností je mimořádná energetická úspornost – patří totiž do.


Myčka za hubičku Osvoboďte se jednou provždy od neoblíbeného ručního mytí. Koše VarioFlex a příborová zásuvka Vario: rozšířené možnosti nastavení s více místem na všech úrovních. Také vás ubíjí plný džez a už nevíte kam všechno to nádobí dát?


Navíc s programem Eco ušetříte. Máte s tímto produktem zkušenosti. Návod a manuál k myčce. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nerezové barevné provedení je doplněné o čelní ovládací panel, který je vybaven digitálním displejem.


Ten zobrazuje zbývající čas do konce programu. Máte tak perfektní přehle kdy bude nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky