pondělí 8. února 2016

Kameninová mísa

Kameninová mísa

Užijte si večer plný dobrot v kameninové míse In The. Misa môže slúžiť ako ako používanie, tak i na zavesenie na stenu. Kameninová misa Bohato zdobená úžitková kameninová misa. S hravými mísami a kameninovými doplňky z kolekce In The Forest objevíte velmi nečekané návštěvníky i ve vaší kuchyni. Mason Cash je anglická značka, ktorej kameninové misy sa vyrábajú už viac ako 2rokov.


A viete, čo je tou najlepšou známkou kvality a dokonalého tvaru? Použitá kamenina je ťažká, takže misa pri miešaní sedí pevne na linke či stole. Zároveň je vysoko odolná a dá sa dobre uchopiť. A víte, co je tou nejlepší známkou skvělé kvality a dokonalého tvaru?


Keramické pekáče a mísy na pečení se s velkou slávou vracejí do moderní kuchyně. Přitom keramicka je jedním z nejstarších materiálů, který lidé používají k denní potřebě. Bílá kameninová mísa s nálevkou Mason Cash In the Forest, l Detail produktu-. Prodáváme a vyrábíme koberce kusové, perské i koberce pro děti.


Stejně tak laminátové, vinylové či dřevěné plovoucí podlahy. Habitat, to je záruka kvality. Servírovací misky a mísy z porcelánu i keramiky, různých velikostí, barev a stylů.


Všechny najdete na jednom místě na našem ehopu a jsou skladem! Keramická mísa je vhodná do exteriérů i interiérů, zdravotně nezávadná, mrazuvzdorná. Osázená keramická mísa je vhodná i na hřbitov, kde ji umístíme přímo na hrob bez podmisky, nebo na hrobku s podmiskou pro přebytečnou vodu. Na prostřeném stole působí přirozeně, jako by tam prostě byla již od pradávna.


Kameninová mísa

Použít ji můžete dle své fantazie, jako mísy na ovoce nebo pro podávání salátů, dle vaší fantazie a potřeby. Mísa je velmi pevná a odolná proti rozbití. Díky své váze při práci perfektně drží na kuchyňské lince.


Vyrobeno ve Velké Británii. Forma má hnědou glazuru. V tomto případě je vždy zboží na objednávku s cca týdení čekací dobou. V případě změny barvy glazury nás při objednávce informujte.


Kameninová mísa

Prírodné misy z dreva, moderné dizajnové misy, retro misy na chatu alebo chalupu, jednoducho úžasný výber mís a misiek na jednom mieste. Tato keramická mísa na květiny je vyrobena v dekoru černé teraso. Jedná se o kvalitní a ručně vyrobenou mísu z tuzemské produkce.


Součástí mísy je i keramická podmiska. Vhodné umístění této keramické mísy je náhrobní deska. Odolává nepřízni počasí. Ručně vyráběná - točená na kruhu.


Mísa má hnědou glazuru na povrchu, vnitřek je světle žlutý. Více informací ve spodní části stránky. Chcete vedieť, či je cena 24. Získejte slevu na první objednávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky