Kilo hrušek oloupaných a zbavených jadřinců rozemeleme, přidáme kyselinu citronovou a želírovací cukr. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi - minut. Tématické fráze: recept na hruškovou marmeládu domácí hrušková marmeláda marmeláda z hrušek hruskovamarmelada hruzkova marmelada hruškova marmeláda s rumem jablecno hruskova marmelada hušková marmeláda hrušková marmaláda jak se delá hrušková marmeláda hrušovková marmeláda recept hrušková marmláda hruškový džem s. Do mísy prosejeme obě mouky, osolíme, do důlku nadrobíme droždí, zalejeme vlahým mlékem.
Asi za minut, když droždí nakyne, přidáme vejce a rozpuštěný vlahý tuk a vypracujeme těsto, které necháme asi.
Recept na hruškovou marmeládu. Po hruškové marmeládě rádi sáhneme při dokončování litých perníků či při plnění palačinek, pirožků a taštiček. Příprava hruškové marmelády je snadná. Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci.
DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. Po dobre pol ure, je bila marmelada dovolj gosta, da ni tekla, če sem dala par kapljic na krožnik. To je baje znak, da je marmelada pripravljena za pakiranje. Tento recept jsem dělala, vaří se asi hodiny i déle dle hustoty mírným varem a ještě vám mohu doporučit vynikající hruškový džem se zázvorem,na těchto stránkách.
Pripravljeno marmelado sem nalila v kozarce. Vyzkoušela jsem a doporučuji. Dělala jsem ho s čertvým zázvorem a želírovacím cukrem.
Je to opravdu pochoutka a doporučuji dělat rovnou ze dvojité. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Oloupané hrušky zbavené jadřinců umeleme na masovém strojku. Hruškový džem se zázvorem - recept. Kaši vložíme do kastrolu s trochou vody a za stálého míchání vaříme.
Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší hrušková marmeláda! Koukám, že můj recept na MARMOŠKU tady rozpoutává vášnivou diskuzi. Já tomu budu říkat marmeláda ať se tu zlobí kdo chce, jak chce A myslím, že změna názvu na chuti nic nezmění. Ty hrušky ať jsou vyzrálé, o zimních zmínka nebyla. Zimní jsem jí nazvala proto, že v zimě je spíš chuť na aromatičtější koření.
Jelikož na podzim je všude hrušek dost, proč toho nevyužít a neschovat si jich pár do spíže v podobě báječné marmelády. Vyloženě podzimní hrušková marmeláda vám jistě bude skvělým společníkem při výrobě lineckého cukroví, buchet, vdolků nebo třeba palačinek. Prava marmelada za sladkousce, ki zelo lepo diši in je še boljšega okusa.
Le pripravite hruškovo marmelado po spodnjem receptu in se njenemu okusu predajte tudi vi. Vim,ze marmelada se da delat pomale z cehokoliv,ale tohle by me nenapadlo! Jsem z vinarske oblasti a vina mame hromadu,nekdy uz nevime co s nim a tak ho zuzitkuji takhle na zimu! Ingredience a postup přípr.
Vyberte, co chcete vytisknout. Pozdravljeni, spet se obračam na vas, ker vem, da bom definitivno dobila pravi odgovor. Na sosednji temi je debata o marmeladah in džemih, ampak tam nisem našla nič koristnega zame ta trenutek (čeprav moram priznat, da me hudo muči tista marmelada iz agrumov ).
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.