Kotlík elektrický na polévky a guláše s objemem l od firmy Stalgast s indexem 4321je vyrobený z nerezové oceli. Má ohřívač s výkonem 4kW a rozměry kotlíku jsou výška cm a průměr cm. Je vhodný do cateringů, je nutné používat vodu s maximální tvrdostí do 6°dH, aby nedocházelo k usazování vodní kamene. Chafing dish – česky šafing.
Druhů a provedení je mnoho, od luxusních po jednoduché, od hranatých, přes kulaté až po termosy na nápoje. Jestliže slyšíme režon nebo vodní lázeň, pořád mluvíme o tom samém. Denně více než 0prodaných položek a každou vteřinu nové nabídky. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.
Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů gastro. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Elektrický chafing má elektrické topení zabudované přímo do konstrukce zařízení a teplota je potom řízena termostatem. Nabízíme Vám kvalitní a profesionální vybavení pro ohřívání jídla a udržování potravin v teple. Mezi tato zařízení patří například chafing dish, lampa na ohřev jídla, dohřívací zásobník, vodní lázeň či ohřívací vitríny.
Dále pro zákazníku HoReCa nabízíme sortiment přístrojů pro chlazení. Veškeré výrobky z této sekce naleznete v katalogu Profi Gastro. Zákazníkům na míru Při výběru tohoto specializovaného sortimentu jsme se zaměřili na jeho kvalitu i cenu. Proto v naší nabídce najdete několik kvalitativních a cenových úrovní, z. Plekanec je podle tebe nula,tak proto je v Kandě jednička,a kdyby nic neumněl,tak by asi nevydělal ty miliony. A ta ,,hvězda začala mít nesmyslné finanční požadavky,začala ze sebe dělat kanadskou mámu.
V kanadském Montrealu se u televize usadil bývalý kapitán českého národního týmu Tomáš Plekanec (36) s oběma syny a se svou novou partnerkou Lucií Šafářovou (32). Vše co používáme na úseku obsluhy k zjednodušení a usnadnění naší práce. Bohužel kolegyně tentýž večer dělala Mystery shopping jiné restaurace.
Petr Punčochář, který se specializuje na čerstvost a kvalitu surovin používaných v jídlech, moderní gastronomii a food design. Objednali jsme tataráček z lososa jako předkrm a hlavní chod jsme zvolili hovězí líčka s.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.