pátek 20. prosince 2019

Stojany na lahve

Praktický držák na lahve vína na zeď. Stojany na víno) Hodnocení produktu:. Elegantní tvar a ušlechtilý materiál dělají z tohoto držáku na víno zajímavý bytový doplněk. Dodáváme včetně montážení materiálu.


Kovový stojan na lahve může pojmout lahví.

Konstrukce je delikátní a současně jednoduchá. Tento regál na víno má míst na lahve. Lahve je možno otočit štítkem k sobě, to usnadní přehled o zásobách bez nutnosti přemýšlení jak sáhnout pro. Nakupte stojany na víno z pohodlí vašeho domova. Všechny stojany na víno jsou na našem e-shopu skladem.


Naleznete zde také dveřní průzory, rohožky, police a věšáky, předložky, rohože, držáky na kola, regály pro uskladnění láhví a jiné bytové doplňky. Stojan na lahve SET-UP černá, Koziol Elegantní stojan na lahve od značky Koziol je dokonalým doplňkem nejen do moderních interiérů.

SET UP je modulární stojan na lahve , který můžete stavět jako lego na sebe a vytvářet tak menší struktury, nebo s ním můžete pokrýt i celou stěnu. Kromě lahví můžete stojan použít i. Krásný, netradiční dárek. Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno.


Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů.


Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů. Víno v nich buď stylově předáte, nebo uložíte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Do jednoho kusu stojanu, který je tvořen ze dvou modulů se vleze ks lahví. Omezené množství produktu na skladě. Zboží může být k dispozici v jiném skladě poblíž vašeho sídla.

Přesvědčte se, že jste přihlášení na stránky, abyste mohli vidět dostupné položky na skladě. Vystavte lahve ve stylových stojanech na víno. Nabízíme malé stojánky od dvou lahví vína, až po velké stojany na desítky lahví.


IKEA - IVAR, Stojan na lahve , šedá, Snadná montáž – není potřeba nářadí. Navrženo pro bočnici IVAR. Pouze pro použití v interiéru. Možné jsou jen bezhotovostní platby. VOZÍKY, STOJANY NA TLAKOVÉ LÁHVE Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu.


Nástěnný držák na láhve a technické plyny, láhve - Prodloužená záruka na let. Stojan na víno na lahví ve tvaru kulatého sudu se stabilním podstavcem. Vyrobeno z masivního smrkového dřeva. Stojan se dá použít pro všechny běžné lahve obsahu 75l , ale je možné ho použít i na lahve o obsahu 0l.


Prodám stojany na 5ks nástavkových úlů - rozměr 465x465mm - možnost individuálního rozměru - možnost zamykání uložených úlů - vyrobené z tuhého neprohýbajícího se profilu se zvýšenou antikorozní ochranou - nožky žárově zinkovány s možností snadného přizpůsobení v terénu Cena za stojan bez z. Kovové stojany na lahve Trocha literatury k tématu Potřeby pro paliče a příslušenství Ostatní Vyhledávání Hledat: Hledat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky