středa 30. ledna 2019

Proman regály

Stovky realizací po celé ČR i ve světě. Moderní prověřené a řešení skladu. Nabízíme regály do skladů, archivů, dílen v provedení názorném.


Pro různá zatížení jsou dimenzovány pro nosnosti polic od – 9kg, výška stojin může být až m. Paletové regály jsou vhodné jak pro instalaci do vnitřního prostředí budov, tak i do venkovního prostředí.

Policové regály jsou ideální pro skladování drobnějšího zboží. Konstrukce policového regálu slouží ukládání různých druhů zboží a materiálů přímo na police (drobné zboží, krabice, plastové přepravky, šanony, knihy atd.). PROFESSIONAL SERVICE IN CZECH REPUBLIC AND ABROAD PROMAN s. Konstrukce regálů je určena jak pro instalaci do vnitřního prostředí budov, tak i do venkovního prostředí. PALETOVÉ REGÁLY PROMAN. Systém paletových regálů je jednoduchá stavebnicová konstrukce pro skladování palet nabízející vysokou variabilitu pro malé i velké skladové prostory.


Tento modulární systém ukládání dovoluje využít optimálně prostor skladu. Sú určené pre skladovanie tovaru s malou obrátkou alebo dlhšou dobou trvanlivosti.

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Regály a regálové systémy Proman. POJAZDNÉ REGÁLY A ARCHIVAČNÉ SYSTÉMY. Umiestnením policových regálov na pojazdné podvozky získate vysoko efektívny skladový a archivačný systém, ktorý výrazne zvýši využitie priestoru a zmenší priestorovú náročnosť. Zobrazit místo Proman na větší mapě.


Osobní odběr ve skladu Lukavice, okr. Dopravu a montáž je možno doobjednat. POLICOVÉ REGÁLY - ARCHIVY. Všeobecne slúži konštrukcia policového regála k ukladaniu rôznych druhov tovaru alebo materiálu priamo na police (drobný tovar, krabice, plastové prepravky, šanóny, knihy, atď.).


We look at the data, regaly - proman. The website server is using IP address and is hosted in. Website ping to the server is timed at ms. By the regaly - proman. Prodané regály regály č. Protože stojiny nejsou ještě nakráceny, můžeme pro vás regály připravit na jakoukoliv vhodnou výšku.


PROMAN - instalace pojízdných paletových regálů - časosběrné video.

Unsubscribe from regály Proman ? Geberit Duofix Sigma Montaż stelaża - Duration: 9:15. V současnosti nemáme žádnou aktivní akční nabídku. Bazarové regály Proman – prodej celku Nabízíme nejen menší dodávky regálů, ale také větší celky za výborné ceny.


V případě zájmu rádi upravíme výšku rámů pro vaše potřeby nebo zajistíme dopravu včetně montáže. Kvalitní regály výrobce Proman , ve výborném stavu za méně než poloviční cenu nových. Výplní polic je nová DTD o síle 22mm. Mezi každé dva regály se vdává jeden zavětrovací kříž. Jejich předností je jednoduchá montáž, dobrá nosnost, moderní vzhled a variabilita.


Povrchová úprava pozink. S bazarovými regály ušetříte – použité regály ve skvělé kvalitě za výhodnou cenu. Jedná se o velmi kvalitní regál ve špičkové kvalitě. Top kvalita použitých regálů – důkladná kontrola kvality, funkčnosti a vzhledu při výkupu.


Garance několikaměsíční záruky – na použité regály se vztahuje min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky