úterý 29. ledna 2019

Police na knihy na stenu

Náš široký sortiment nástenných políc obsahuje jednoduché poličky, uzavreté police na stenu ale aj celé policové systémy do každej izby. Ak hľadáte police na knihy do študentskej izby, u nás nie je problém natrafiť na farebné police originálnych tvarov. Ak sa obzeráte po policiach do kúpeľne, neprehliadnite i policové. Praktické police pre každú domácnosť Ak hľadáte spôsob ako vyplniť prázdny priestor na stenách, praktické police pre vaše knihy a dekorácie sú tou správnou voľbou. Vyzdobte svoje steny netradičnými policami na knihy.


Nezabudnite výber materiálu prispôsobiť štýlu vášho zariadenia.

Na police můžete ukládat knihy , fotky, drobné dekorační předměty nebo sbírku CD. Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně. Pri výbere police na knihy rozhoduje najmä zvyšok zariadenia interiéru a jeho štýl. Nie do každého bytu sa hodí moderné riešenie alebo knižnica vypĺňajúca celú stenu.


Potrebujete tiež zvážiť, ako veľký priestor máte k dispozícii a počet kníh, ktoré budete chcieť na policu uložiť. Môžete totiž na nich vystavovať rôzne dekorácie, doplnky, ale aj obrazy, fotky, knihy a pod. Okrem vystavovaných vecí sa pozornosť upriamuje aj na samotné police.


Tie totiž nemusia pôsobiť len jednoduchým a “nenápadným” dojmom.

Ponuka zahŕňa aj dizajnové a netradičné kusy tohto nábytku. A to doslova: některé police jsou totiž vybavené také LED osvětlením pro příjemnou. Drevená polica je vyrobená zo smreku s lakovaným povrchom. Steny do predsiene a chodby. Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI.


Police do detskej izby. Uložte si dekorácie, knihy a hračky prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom sú vyrobené z dreva, kovu alebo MDF.


Kvalitní dřevěné police na knihy za nejlepší ceny. Nábytek za výprodejové ceny. Vyberte si z široké nabídky. Môžete však vybrať aj také police na knihy , ktoré budú samé pastvou pre oči!


S policami na knihy , ktoré sa hodia ku komode, obývacej stene alebo k sideboardu docielite super pôsobenie miestnosti. Vznášajúce sa knihy na stene, ktoré môžu byť použité ako police. Prečítaná kniha poslúži ako polica, pripevnenie na stenu bude lepidlom fixované medzi obálkou knihy a jej stranami a to celé pripevníte na stenu. Pri väčšom pripevnení na stenu môžete na seba poukladať viacero kníh, aby ste ho.


Na knihy , dekorácie, drobnú elektroniku či iné neodmysliteľné doplnky do obývačky vám šikovne poslúžia odkladacie police.

Tie sa vyznačujú obrovskou variabilitou použitia, pretože vďaka spratným rozmerom ich jednoducho namontujete na akékoľvek miesto. V našom internetovom obchode vám ponúkame viaceré modely políc. Drevo je prvou voľbou pri zariaďovaní útulného interiéru.


Pôsobí príjemne na dotyk aj pohľad. Je skrátka obľúbenou súčasťou interiérového dizajnu a klasického prístupu. Drevené police vám v interiéri pomôžu vytvoriť extra úložný priestor, ktorý je vidieť. Knihovny jsou víc než jen police na knihy. Detektivky od oblíbeného autora hezky uspořádané podle data vydání, případně podle barvy obálky – to je další důvo proč vás budou naše police na stěnu tak bavit.


Knihy mají jeden zvláštní dar: dokáží prostoru vtisknout útulnost a příjemnou atmosféru. Díky širokému sortimentu polic na knihy a regálů na knihy v různých velikostech a barvách najdete v XXXLutz knihovnu přesně podle svého vkusu. Drevené nástenné police a poličky na stenu Moderná polička na stenu je ideálne miesto, kam môžete umiestniť bytové dekorácie, vázy, svietniky alebo tiež výtvory vašich detí, aby ste ich mali vy a vaši hostia vždy na očiach. Potrebujete jednoduché skrinky do obývačky, deliacu stenu , regál do pracovne alebo prvé poličky na knihy do detskej izby? Jednoduchá montáž priamo na stenu je jednoduché riešenie.


Materiál, z ktorého sú poličky vyrobené je melamín, sklo, alebo drevo. V ponuke nájdete rôzne šírky a dĺžky poličiek na stenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky