středa 20. června 2018

Sada hrnců na indukci

Induction, na pánvích nepřilnavý povrch Powerglide, celokovové nýtované rukojeti, hladinové značky na vnitřní stěně nádobí, možnost použití v troubě do 250°C bez poklice. Pokud používáte indukční ohřev samozřejmě pro vás máme i sadu hrnců na indukci. Nákup celé sady hrnců je z mnoha důvodů výhodnější. Sada hrnců má mnoho výhod! Všechny kusy jsou vyrobeny ze stejného materiálu a mají jednotný vzhle jedna poklice může být použita na více hrnců , v přepočtu sada hrnců také.


Silné třívrstvé dno Induction zajišťuje velmi dobré rozložení tepla.

Nechybí ani celokovové rukojeti. Jak vybrat sadu hrnců Materiály. Pokud jde o materiál samotných varných nádob, jasně dominuje nerezová ocel. Může se jednat o chirurgickou, ale i její o klasické varianty. Dále existují hrnce vyrobené z hliníku, které zaujmou svou.


Známá značka Tescoma byla a také je 1 českou společností. Sama značka neprorazila jen v Česku a na Slovensku, ale svoji kvalitu prezentuje i po celém světě. Pokud se ptáte, proč jsou Tescoma hrnce tak dobré, v následujícím článku vám s určitostí odpovíme.

Oblíbené sady hrnců od Tescoma. Stačí si jen vybrat velikost sady a styl, který vám sedne. Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější.


Vaření na smaltovaném nádobí je jeden z nejzdravějších způsobů přípravy jídla. Nádobí od značky Metalac lze mýt v myčce. Vaření na indukční desce je praktické, rychlé, bezpečné a velmi úsporné. Nemůžete však použít každý hrnec na indukci , musíte mít speciální indukční nádobí.


V naší nabídce najdete indukční hrnce od českého výrobce Kolimax. Koupíte jak jednotlivé hrnce na indukci nebo celé profesionální sady. Hrnce na indukci v našem obchodě. Emile Henry, Kela nebo Zwilling. Hrnec na indukci s pokličkou Sabichi Grip, l. Vyberte si krásné kousky, co.


Britská značka Sabichi je mistrem v oblasti vaření. Příkladem je sada hrnců , rendlíků a pánví Grip, které jsou vyrobeny z leštěné nerez oceli, jejíž dno má na tloušťku mm. Rukojeti jsou nýtované a díky své hebké struktuře příjemné na dotyk a cirkulace vzduchu vymyšlená tak, aby se jídlo co nejrychleji uvařilo.

Mám i dvě pánvičky plus pánev na palačinky Tescoma. Vše používáno na sklok. Pokud si chcete ulehčit nákup, sáhněte rovnou po sadě hrnců , kde najdete vše.


Malé hrnce, i ty velké. Většinou jsou součástí i pokličky, nebo dokonce pánvičky. Zapomeňte na předražené sady hrnců z veřejných předváděček, od podomních prodejců, nebo z teleshopingu.


Sady hrnců , royaltyline. Jsou naše sady hrnců na indukci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky