pondělí 11. června 2018

Domácí espresso

Ukázka přípravy domácího espressa na stroji Graef s naší čerstvě praženou kávou. Nákup kávovaru zvažujeme z mnoha hledisek. Každý z nás považuje za rozhodující něco jiného.


Někdo vybírá podle designu, někdo dle kvality, někdo podle ceny. Jako první věc je třeba zjistit, zda vámi vybraný přístroj je určen pro přípravu kávy espresso.

Kávovar na espresso totiž musí být. Pokud se hned teď chystáte zarolovat na konec článku a přečíst si, co je oním doporučeným. Přijďte za námi na kurz a my Vám ukážeme, že domácí espresso má smysl. Nemusíte mít kávovar za sta tisíce.


Stačí znát několik předpokladů, jak domácí kávovar. Vyber nějakou pořádnou stylovku na doma, aby ses ráno měl čím nakopnout a udělal si super domácí espresso. Do kanclu je taky fajn, ať třeba nespíš za stolem.

Na výběr jsou manuální nebo nastavitelné kávovary, tak záleží jak moc pohodlný chceš být. Nabízíme kávovary značky Gaggia, Lelit, Nuova Simonelli a Victoria Arduino. Profesionální technologie ti.


Ohledně přípravy kvalitní italské kávy panuje mnoho mýlek. Udělejte si jasno, jak správně připravit domácí espresso , cappuciino, ristretto a další typy káv. Ti odvážnější a pokrokovější si možná v kavárně či ve společnosti objednají presso, z větší části proto, aby nevypadali hloupě, ale doma si budou dál sjíždět tu svoji klasiku. Pořizovat si domácí kávovar či espresso, to by je ani nenapadlo. Přejeme hodně zdraví a pevné nervy!


Chcete-li mít kávu v podobné kvalitě jako v baru, rozhodně uvažujte o pákovém kávovaru a kávomlýnku. Na domácí espresso nebo menší kancelář. Základní sada s pákovým kávovarem. Domácí cappuccino na 1-stisk. Filtrovaná káva s thermonádobou pro domácnosti a gastro.


Z vody a kávy připravíme silné espresso. Mléko si ohřejeme, osladíme vanilkovým cukrem, a když je horké, odlijeme půlku do vyšší sklenice. Po lžičkách přidáváme připravené espresso tak, aby se s mlékem nesmíchalo.

Druhou část mléka našleháme šlehačem do jemné pěny, kterou doplníme sklenici až po okraj. Ledová káva s malinami. Jinovatka nechá rozkvést tóny červených plodů kávy Grand Cru Master Origin Colombia, zatímco malinové pyré dává všanc své lahodné srdce s lehkou kyselinkou. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Přečtěte si více informací.


NOVĚ si můžete objednat sortiment z naší domácí pekárny! NOVĚ zavádíme možnost doručení naším vlastním mamacoffee kurýrem! Prahy a při minimální objednávce 5Kč s DPH. Platí pouze na území hl.


Cena dopravy je Kč s DPH, doručení se pokusíme zajistit do hodin od provedení objednávky. Díky plně automatickému čistícímu programu jsou kávovary Lamanti nenáročné na údržbu. Každý jednotlivý nápoj si můžete přizpůsobit Vašim chuťovým požadavkům. Espresso směsi z naší pražírny Naše směsi pro váš kávovar jsou výsledkem dlouhodobého a složitého procesu, kterým tvorba blendu je.


Je totiž potřeba postupným zkoušením a vylaďováním poměrů jednotlivých druhů vytvořit komplexní a vyváženou chuť. Mlýnek MSC je profesionální stroj v kompaktních rozměrech, který je navržen pro domácí řadu kávovarů Elektra. Tělo v mědi, leštěné nebo chromované, dávkovač z mosazi a skleněný násypník. Tyto mlýnky jsou miniaturou profesionálních mlýnků Elektra s motory na nízkých otáčkách pro vysoce.


Uvádíme vás do života plného nekonečných možností. Náš partner pro domácí spotřebiče je značka. V naší nabídce naleznete všechny produkty Catler od mlýnků na kávu až po espresso stroje. Ceny a konkrétní produkty najdete v našem e-shopu. Odbýt nesmíte ale ani hnětení.


Aby těsto dobře vykynulo, musí být dobře propracované. Je jen na vás, zda se do toho pustíte ručně, nebo použijete hnětacího robota či domácí pekárnu. Dokonale vymíchané těsto je hlaďoučké, vláčné, plné bublin a nelepí se na stěny mísy.


Protože kvalitní káva v šálku to není souhra náho ale dodržení řady maličkostí v průběhu celé přípravy nápoje. Vynikající káva jediným stiskem tlačítka ( espresso , latte, cappucino a mnoho dalších). Nivona se pravidelně velice dobře umísťuje v testech domácích kávovarů a dlouhodobě se věnuje inovacím a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky