středa 14. října 2020

Zapékací misky keramické

KitchenAid KBLR04RMER keramické zapékací misky ramekiny ks, královská červená. Sada čtyř zapékacích kameninových misek l. Neporézní glazovaná keramika vhodná do trouby, do mikrovlnky i do myčky, snese velké rozdíly teplot, nepřijímá pachy ani barvy a nepoškrábe se. Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem.


Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou.

V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření. Na maso, lasagne nebo créme brulée. Keramické misky , mísy, ale i velké pekáče.


Pojďte se podívat, co se vám hodí. KERAMICKÉ MISKY A MÍSY - ZAPÉKACÍ , POLÉVKOVÉ, SALÁTOVÉ. Nezbytnou součástí každé domácnosti jsou keramické mísy a misky různých velikostí.


Uplatní se jak při přípravě jídla tak i při jeho servírování. V naší nabídce najdete velké keramické salátové mísy i menší zapékací či polévkové misky.

Menší zapékací keramické misky , k dostání po sadách více kusů, jsou vhodné na přípravu moučníků. Tyto misky jsou mají kvalitní keramický povrch a dezert v nich můžete rovnou podávat. V miskách můžete připravovat lahodný čokoládový fondant, což je dortík s tekutým čokoládovým středem, nebo luxusní.


Vyberte si zapékací misky různých tvarů, barev, velikostí z kvalitních a odolných materiálů. Zapékací mísa nebo pekáč je ideální pro zapékání většího množství ingrediencí, pro pečení masa atd. Nechybí ani zapékací misky na Crème brûlée - francouzský dezert, jehož základem je smetana a pravá vanilka. Zapékací misky a mísy Porcelánové zapékací misky vynikající pro přípravu pokrmů v pečicí troubě. V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů.


Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Pekáče a zapékací mísy. Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Pekáče a zapékací mísy výprodej. Produkty v akci naleznete v kategorii Pekáče a zapékací mísy akce. Pohodlně se z nich jí, poslouží k přípravě pokrmů a mají velmi různorodý vzhled.


Velké oblibě se těší keramické zapékací mísy v mnoha velikostech a varech. Nabízíme skleněné i keramické mísy různých rozměrů. Velmi praktické zapékací misky. Pokud občas pečete muffiny, suflé nebo jiné dobroty, které je vhodné péct každou zvlášť v malé misce, pravděpodobně sháníte praktické zapékací misky z žáruvzdorné keramiky - třeba takové, jaké zde nabízíme. Kupte si jich dostatek, na jeden plech jich nasázíte několik vedle sebe.


Porcelánové i keramické zapékací misky jsou ideální pro výrobu menších dezertů jako je například čokoládové suflé nebo créme brulée, ale také domácích paštik. Nemusí však nutně sloužit pouze pro tepelnou úpravu, ale mohou se používat také jako nádoby pro.

Multifunkční zapékací misky jsou užitečné v každé domácnosti! Chcete připravit párty? Překvapte je lahodnými pokrmy připravenými v troubě. V keramických miskách můžete připravovat jak zapékaná jídla, tak předkrmy, dipy a sladké dezerty.


V široké nabídce naleznete porcelánové mísy oválné, porcelánové mísy kulaté, porcelánové mísy zapékací , formy na bábovku, zadělávací mísy, koláčové formy, misky na kompot, misky na ovoce, misky na musli, misky na kosti, misky na džem, misky na polévku, misky na zmrzlinu, misky na kaši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky