pondělí 5. října 2020

Výrobce plastových lahví

Výroba plastových obalů. V nabídce obalů naleznete láhve z PET a PE materiálů, uzávěry na vyráběné láhve i odnosná ouška. Uzávěry nabízíme s pojistkou chránící poškození obsahu před prvním otevřením. Láhev LERON 1l - červená. V případě, že je třeba ji ochránit před přímým slunečním zářením, je vhodné zvolit výrobu plně zabarvených PET lahví.


Zásobování firem plastovými obaly.

Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky.


ACTI PACK vyvíjí standardní i specifické plastové obaly pro kosmetický a potravinářský průmysl. Evropě a další prodejní zastoupení vás bude provázet při vývoji vašich projektů. Během prvních dvou let firma získala významné zakázky na dodávky kanystrů, lahví a začala tak upevňovat pozici na českém trhu. S rostoucími požadavky zákazníků na množství, přesné dodávky, kvalitu a cenu výrobků se firma rozhodla, že změní.


Vyrábíme dávkovače na dezinfekční gel. Navrhneme a vyrobíme plastové přepravky, plastové lahve, uzávěry a hračky.

Naše společnost patří mezi největší výrobce plastových obalů v České republice. Mezi naše výrobky patří plastové dózy (několika typů), láhve, kanystry, různé druhy uzávěrů, PET láhve,. UZÁVĚRY, PŘÍSLUŠENSTVÍ. G 18x výrobu plastových lahviček uzávěrem GL24.


V případě PET lahví s uzávěrem využíváme moderní výrobní technologie vstřiko-vyfukovacího typu, které nám dovolují produkovat plastové lahvičky složitějších tvarů a malých objemů. Obaly na potraviny pro potravinářský a chemický průmysl. Opracování kovů broušením, broušení nástrojů a nářadí.


Management společnosti tvoří tým pracovníků s dlouholetou výrobní a obchodní praxí v oblasti výroby plastových obalů. Společnost patří mezi nejvýznamnější výrobce plastových obalů v České republice. Z PET preforem se zabýváme také výrobou plastových lahví o různých velikostech, tvarech či probarvení.


Záleží pouze na zákazníkovi, který typ našich produktů je nejvíce vhodný pro jeho výrobu. Nezapomínáme ani na výběr PE víček ke všem produktům. Plastové láhve, kanystry, sudy, vědra, ibc kontejnery. Většina plastových kanystrů má UN certifikaci a jsou tedy vhodné pro přepravu nebezpečných látek dle předpisů ADR, RI IATA-DGR nebo IMDG. Proti zálohování plastových lahví se i nadále staví České sdružení pro obaly a životní prostředí.


Trváme na tom, že příprava novely zákona o obalech je připravována neveřejně, bez diskuse s odborníky a že závěry studie IREAS jsou vypovídající a nelze je zpochybňovat pouze proto, že její závěry kříží. Stačí jen z plastových lahví nastříhat dostatečné množství tenkých dlouhých proužků a ty následně využít pro pletení. Pro zametání smetí na dvorku, v garáži či dílně nemusíte používat průmyslově vyráběné lopatky, které byste při hrubém zacházení stejně brzo zničili.


Kanadská studie zjistila, že z testovaných plastových lahví s vodou na základní škole měli na konci školního dne úroveň bakterií vyšší než je povolená hranice pro pitnou vodu (u byly dokonce zjištěny fekální koliformní bakterie).

Používané plasty na výrobu láhví mají různé vlastnosti, některé jsou vhodné pro přechovávání vody, jiné jsou naprosto nevhodné. Podle norem jsou plastové láhve značeny, aby se dalo lehce zjistit z jakého materiálu jsu vyrobeny a tedy zda jsou vhodné třeba pro uskladnění tekutin. Projekty ve kterých se recyklují nepotřebné předměty jsou vždycky skvělé. Obzvlášť když jde o plastové lahve, které patří k těm horším nerozložitelným odpadkům.


I proto si zaslouží všechny projekty z plastových lahví svůj vlastní článek. Působení firmy je zaměřeno do dvou oblastí do výroby plastových obalů pro farmaceutický a potravinářský průmysl, jako jsou například lahvičky, dózy, víčka a uzávěry. Pro výrobce je fólie atraktivní, protože dokáže dobře obepnout různé tvary lahve a například na dětských nápojích vyobrazit veselé motivy zvířátek a podobně. Stejné fólie používá i drogistické zboží.


Z takových lahví je potřeba před tříděním fólii sundat, jinak mohou být využity už jen ke skládkování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky