úterý 5. března 2019

Ruční nýtovací lis

Video návod k aplikaci druků, stiskacích knoflíků, pomocí malého ručního lisu S3. Ideální pomocník pro nýtování. Díky dostupné ceně a kvalitě zpracování je předurčen k poloprofesionálnímu použití. K tomuto lisu nabízíme širokou škálu přípravků. Pneumatický lis – pneumatický lis má nastavitelný doraz, nožní spouštěč a bezpečnostní systém.


Umožňuje použití všech druhů námi dodávaných pistonů a je tak použitelný pro kompletní řadu našich výrobků.

Ruční lis – ruční lisy dodáváme ve dvou velikostech Sa S5. Dodáváme ruční lisy ve dvou velikostech. Pákové ruční montážní lisy. Maximální síly je u tohoto typu lisů dosahováno na konci zdvihu.


Ruční hřebenové lisy EMG působí lineární silou, která je konstantní po celé délce zdvihu. Jsou vhodné pro pracovní úkony vyžadující razicí sílu 2až 600kg. Při výběru ručního lisu je důležitý maximální tlak a zdvih.


Jak na ruční nýtování nebo pomocí ručního lisu.

Sháníte Ruční a hydraulické lisy? Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi.


Lis na ovoce ruční l, dřevěný s centrálním šroubem TIP (Klasický dřevěný utahovací lis s bukovými hranoly) Lis na ovoce ruční l, dřevěný s centrálním šroubem TIP Popis: Lis na ovoce - s centrálním šroubem, lis klasický s osvědčenou konstrukcí. Cena za kus, český výrobek. Nýtovací druky levně na Topstyldekor. Radiální nýtovací stroje řady M. Víceuúčelové radiální nýtovací stroje řady M jsou vybaveny pneumatickým nebo hydraulickým pohonem. Stroje umožňují ergonomické polohování nýtovaných dílců a mikrometrické nastavenízdvihu trnu.


Ruční mechanické a pneumatické lisy pro značení za tepla. Lisy Somaut lze využít i ke značení nekovových dílů. Mezi materiály typicky značené za tepla, patří plasty, dřevo, papír, guma, hedvábí či textilní látky. Pokud pracujete s tvářecími stroji a vaším materiálem jsou menší předměty, pak spolehlivou práci zastanou především ruční lisy, využívající princip páky. Hydraulický sloupový lis s ruční pumpou.


Pro všechny opravářské a montážní práce, např. Tento lis vyniká vysokou přesností s pracovním zdvihem až mm. Dlouhá rukojeť zajišťuje hladký.

Do lisu jsou určeny pistony KOH-I-NOOR. Na spojenie patentky je potrebné použiť ručný lis (pri ktorom nájdete i návod) alebo lis k nitovaniu a piston č. Rádi bychom vás informovali o omezeních provozu od 21. Poslední letošní expedice zboží proběhne 20.


Průmyslový ruční pákový mazací lis vysoké kvality řady ELITE Kmá objem maziva 5cm tlak až 6bar a umožňuje dokonalé mazání různými plastickými mazivy (až do klasifikace NLGI 2).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky