čtvrtek 21. března 2019

Pracovní deska mramor

Pracovní deska mramor

Jedním z nejpoužívanějších materiálů na výrobu kuchyňských desek je krystalický vápenec, neboli všem dobře známý mramor. Svoji oblibu si získal zejména nezaměnitelnou texturou a přírodní ušlechtilostí. Pracovní deska Mramor Eramosa černý F1ST15.


Pracovní deska mramor

Provádíme také výměnu poškozených pracovních desek. Dodáváme všechny myslitelné druhy kuchyňských pracovních desek: – standartní dřevovláknité a laminátové. Corian nebo Hanex sice umíme, ale na pracovní desky do kuchyní je příliš nedoporučujeme. Dají se sice bezespárově.


Kuchyňské pracovní desky z masivu, dřevotřísky a kamene najdete na FAVI. Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru.


Detail produktu Do obchodu. Kompozitní deska je spolehlivá, odolná podobně jako mramor. Deska není odolná vůči teplotám nad 1- 1°. Při výběru kompozitní desky je lepší se rozhodnout pro světlejší barvu, kde jsou stopy použití méně viditelné. Kovová deska je vyrobená z kyselinovzdorné ocele nebo hliníku.


Má lesklý povrch, který. Laminátová pracovní deska. Deska se skládá z dřevotřísky, případně z dřevovláknité desky a laminátového povrchu, který dodává pracovní desce vzor a barevný vzhled. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Pavel Trčka, Kuchyňské linky, Zakázková výroba nábytku. Barvy dezénů nemusí díky použité skenované technologii odpovídat skutečnosti v plném rozsahu. Mramor je vedle žuly nejpoužívanější přírodní kámen, ze kterého se vyrábí kuchyňské desky. Je oblíben zejména díky luxusnímu vzhledu a vysoké odolnosti.


Není náhoda, že mramor byl pro své vlastnosti hojně využíván již sochaři v antickém Řecku. Dobře se totiž opracovává a díky nízkému lomu. Kuchyňská pracovní deska EGGER F1v barvě mramoru latina. Námi nabízené pracovní desky vynikají svojí odolností a kvalitou zpracování se širokou nabídkou dekorů desek.


Pracovní deska mramor

Délka a šířka pracovní desky je variabilní podle. Mramorová pracovní deska a moderní kuchyňský interiér s dřevěnými klíči. Věděli jste, že v dávných dobách byl mramor považován za drahokam, který byl jedním z hlavních důvodů kolonizace nových území ve středomořské pánvi? Deska je na spodní straně zajištěna protitažným papírem. Navíc do ní lze zapustit kuchyňský dřez bez viditelných spojů.


Umělý kámen umožňuje díky svým vlastnostem realizaci jak standardních, tak i velice atypických kuchyňských linek. Možno doplnit různými druhy nohou, kontejnerů, zásuvkových skříněk a nástavců. Výška s nohami nebo kontejnery 8mm. Dřevotřísková deska povrchově upravená odolným laminátem. ABS hrana na bocích desky o tloušťce mm.


Boky desky v barvě UNI – hladká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky