pátek 8. února 2019

Tescoma akce

Každý měsíc pro vás máme nové a nové slevy, tak neváhejte! Užijte si slevy až z nového akčního letáku plného tipů na vánoční dárky, který platí do 31. Prohlédněte si špičkový odšťavňovač, aromalampu na studenou páru, soupravu dokonalých nožů v luxusním bloku nebo tlakový hrnec s nepřilnavým povrchem, který nemá konkurenci. Vyberte si ze sortimentu TESCOMA chytré pomocníky do kuchyně a domácnosti nad 5Kč a my vám je doručíme zdarma.


Pro členy TESCOMA Clubu pravidelně připravujeme speciální slevové akce a nabídky na míru. We use cookies to give you the best experience on our website. If you do not allow cookies, some of the functionalities might be inactive and the navigation experience may be compromised.


Otevírací dobu všech poboček, adresy a mapu naleznete zde. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně.


Tescoma akce

TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Tescoma akce ani sleva už vám tak neunikne. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Elektronika a bílé zboží. Textil, sport a volný čas. Mnohdy vám výrazně usnadní práci, zorganizují tvůrčí chaos ve vaší kuchyni a pomohou při přípravě poctivých domácích pokrmů.


Mezi takové pomocníky patří například tlakové hrnce, šunkovar a strojek na nudle. Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit. Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály.


We develop makeup formula and colors and find the best packaging solution. Sendvič, toast, panini? Nebo raději vysoký steak, grilovaná ryba, mořské plody či zelenina? Předmětem činnosti je zejména vývoj, výzkum, design a následně prodej značkových kuchyňských potřeb.


Tescoma akce

Samozřejmostí je široká síť poboček, kde si můžete. Větší potěchu z nákupu zajišťují četné akce , bonusy a TESCOMA slevy, jako např. TESCOMA slevové kupony, TESCOMA slevové kódy a TESCOMA slevové poukazy, které lze užít a získat zejména na značkovém eshopu firmy. Nákup zpříjemňuje také zákaznický program. Přihlášením do TESCOMA klubu dostane zákazník možnost.


Vonné oleje se vkládají do vaničky a postupně uvolňují svou vůni. Aromalampu můžete také využít jen jako krásnou bytovou dekoraci. Ta patří mezi známé a oblíbené české společnosti a zaměřuje se na prodej kvalitních kuchyňských potřeb. Využijte příležitost a nakupte výhodně.


Tescoma akce

Ve vašem prohlížeči nemáte povolený javascript který je nutný pro správnou funkci stránek. Je jedničkou na českém i slovenském trhu. Nájdete tu funkčné a dokonale kvalitné výrobky, ktoré sú určené pre všetky typy kuchárov.


Okrem toho získate aj perfektný servis na zakúpený tovar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky