pondělí 18. února 2019

Forma na bonbony

Forma na bonbony Gerberky. Chcete svým dětem dávat sladkosti bez éček, barviv a umělých sladidel? Vyrobte jim bonbony sami! S novou formou DELLA CASA snadno vytvoříte krásně tvarované.


Detailní popis produktu.

Vyberte si z široké škály variant a vytvořte si domácí bonboniéru. Hotový výrobek z formy snadno vyjmete. V čem formy na želatinové bonbony DELLA CASA vynikají? Obě silikonové formy jsou vynikající pro přípravu originálně tvarovaných domácích želatinových medvídků a žížal bez použití konzervantů, umělých barviv a přebytečných sladidel.


Hotové želatinové bonbony z pružných silikonových forem vždy snadno vyklopíte. Díky velké skladnosti navíc nezabere téměř žádné místo. Silikonové formy s nepřilnavým povrchem nemusíte složitě vymazávat, ušetříte si tak při práci čas, čokoládu můžete nalívat rovnou do formy.

Silikónová forma na čokoládu vianoce. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Rozměry 35×25×mm, celkový objem 2ml. Polykarbonátová forma na bonboniéru s rôznymi motívmi.


Polycarbonátová šablóna na výrobu čokoládových bonbónov - klasické tvary obsiahnuté v bonboniérách - hrče, hranolky , závity a pod. Silikonová forma na čokoládu,pralinky a bonbóny, rozměr: 21xcm. Přihlásit se k zasílání akčních nabídek.


Nejdříve zadejte e-mailovou adresu. Vyřídili jsme přes mil. Rychlá a spolehlivá dopr. Popis produktu: Odolná a pružná forma , kvalitný materíál zabezpečiu dlhú životnosť. Odebrat z oblíbených Do oblíbených Poslední na skladě.


Práve ste vkročili na cestu ľahkosti a hravej radosti, ktorá je plná opojnej chuti a vône, je farebná a sladká. Láka vás tvoriť a odkrývať nekonečné more sladkých možností, tvarov od výmyslu sveta a tých najlepších ingrediencií. Silikon si pro jeho skvělé vlastnosti a ještě lepší výsledky i ti největší mistři kuchyně a vy tak máte jedinečnou šanci zařadit se po jejich bok.

Gumové medvídky a různé želatinové bonbony milují děti i dospělí. Ty kupované jsou ale bohužel plné cukru, barviv a umělých látek. Naštěstí je ale můžete vyměnit za ty domácí, které vyrobíte raz dva! Neobejdete se bez dvou důležitých pomůcek. Kvalitní forma na pralinky a teploměr.


Zatímco lanýže si bez formy uděláte, plněné čokoládové bonbony ne. Já použila formu od Barry Callebaut, která je opravdu hodně kvalitní a velmi profesionální. Pralinky z ní jdou krásně vyklopit bez jakýchkoliv obtíží.


Plastové formy na výrobu laskonek a pusinek. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky