čtvrtek 29. dubna 2021

Župan do sauny

A ženy si péči zaslouží! K přednostem Sauna setu patří nejenom luxusní materiál, ale také vkusné provedení a skutečnost, že vše, co ženy potřebují, mají okamžitě po ruce. NordicSPA s dvěma kapsami, páskem na zavazování, poutkem a výšivkou. Barva krémová, unisex, vel.


Naším cílem je dělat tak krásné výrobky, kterým nebudete moci odolat. Abyste si říkaly – přece tenhle župan nenechám ležet ve skříni, musím zajít do sauny !

Anebo si pustím relaxační hudbu, otevřu víno a užiju si svoje soukromé domácí lázně! Každá žena si ráda doplňuje svůj šatník o nové věci. Pokud patříte k milovnicím saunania, wellness a relaxu tak tento model župana by neměl chybět u vás v šatníku. Výrobný proces látky Žakár dodáva vankúšom do sauny výbornú pevnosť a odolnosť proti oderu a zároveň sú veľmi estetické. Saunování jako takové je ideální bez plavek, protože plavky by vám mohly přerušovat přirozenou cirkulaci krve.


Každé saunování můžete podpořit i použitím saunovacích pomůcek. Dobře vám poslouží masážní žínky, metličky, ale i saunovací čepice. Klobouk do sauny Klasik - originál z Finska.

Je vyroben ze 1 ovčí vlny. Pocit tepla v sauně jde od hlavy, ta je také nejvíce zahřívanou - klobouk prodlužuje a zpříjemňuje pobyt v sauně, a díky tomu mohou citlivější osoby vydržet v sauně déle. Ať už jste tedy žena, která by si chtěla během saunování dopřát trochu více pohodlí, či muž, který v sauně župan nepotřebuje, ale po skončení celého procesu se nechce vystavit okamžitému rozdílu teplot, župan do sauny je pro vás správná volba. K prednostiam Sauna setu patrí nielen luxusný materiál, ale tiež vkusné prevedenie a skutočnosť, že všetko, čo ženy potrebujú, majú okamžite po ruke. Kilt do sauny dámsky tmavo oranžová.


Miomare Dámsky flaušový župan ružová. Vienetta dámsky župan krátky Secret Andrea. Univerzální vaflový župan do sauny ve střihu připomínajícím kimono v bílé barvě udělá radost jak dámám, tak pánům. Vaflový materiál je ideální pro použití v sauně.


Je lehoučký, měkký a velmi příjemný. Navíc skvěle saje vodu a pot a rychle usychá. Vysoce kvalitní župany od rakouské firmy Vossen. Farba krémová, unisex, veľ. Kilty používáme do sauny , ale i po saunování místo ručníku.


Do sauny je vhodné mít s sebou nejen sauna kilt, ale také ručníky, na které je možné se posadit a na druhý saunový ručník položit chodidla při sezení, nebo si ho položit na podhlavník. Pánský župan se šálovým límcem, se zavazováním na pásek. Na předním díle jsou našité dvě kapsy.


Skvěle se hodí po koupání a také do sauny.

Do sauny či do lázní zase jistě oceníte župan lehký a klidně i kratšího střihu. Pro vášnivé večery strávené ve dvou je naopak vhodný erotický župan s krajkou či ze saténu. Tím klasickým a nejvíce využívaným typem je však župan s páskem vyrobený z bavlny. Díky němu konečně na vlastní kůži pocítíte ten. S -XXL s páskem a vyšitým logem.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Všetky informácie o produkte Pánsky župan Župan do sauny NordicSPA - SAN froté, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Župan do sauny NordicSPA - SAN froté.


FINNSA ŽUPAN DO SAUNY EDEN - XXL. Möve - Eden, Prírodná kolekcia Pohodlný a teplý župan pre ženy a mužov zo série Eden s štvorčekovým vzorom. Tento vysoko kvalitný župan je vyrobený z bavlny a ľanu s velúrovým vzhľadom.


K dispozícii je tiež kilt pre mužov alebo sarong pre ženy, ako aj we. Pánský kilt do sauny zapínaný na předním díle na suchý zip. Díky tomuto zapínání je možno upravovat šířku kiltu.


Stahovací guma na zadním díle zaručí, že kilt nespadne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky