středa 18. listopadu 2020

Whirlpool akr 747 ix

Free Shipping Available. Quality Whirlpool Accessories. Výsuvný odsávač pár AKR 7IX , šírka cm. Order By 9pm For Next Day Delivery! Hladina hluku dosahuje při nejnižším stupni dB.


Příkon motoru v odsavači je 1W. Odsavač je osvětlen halogenovými žárovkami. Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti, t. Zobrazit celý informační list;.


Colour of product: Stainless steel, Speed. Honlapunk azért használ sütiket, hogy fokozza a felhasználói élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.


Výkon lze regulovat ve třech stupních, při nejnižším je úroveň hluku dB. Kvalitní osvětlení zajišťují dvě halogenové žárovky. Whirlpool AKR 7IX páraelszívó vásárlás: Whirlpool AKR 7IX szagelszívó árak összehasonlítása, Whirlpool AKR 7IX akció!


Skrytý inkognito odsávač do kompaktnej kuchyne. Vásároljon Hivatalos forgalmazótól. Na prednej strane sa nachádza nerezová lišta, na ktorej sú tlačidlá pre jednoduché ovládanie.


K dispozícii sú tri stupne výkonu. Odsávač má pripojenie pre odsávanie do komína alebo na recirkuláciu. Odsávanie prebieha do hornej strany a osvetlenie je prispôsobené pomocou halogénovej žiarovky. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


If this is not the manual you want, please contact us. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! S vestavnou troubou předního výrobce Whirlpool dosáhnete vždy dokonalých výsledků! Multifunkční spotřebič nabízí řadu praktických funkcí, vyniká energetickou efektivností i moderním designem Absolute Core v elegantním nerezovém provedení.


Mezi základní nastavení patří například ventilátor a turboventilátor s kruhovým topným tělesem, statický spodní ohřev. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Výkon je možné regulovať v troch stupňoch, pri najnižšom je úroveň hluku dB.


Kvalitné osvetlenie zaisťujú dve halogénové žiarovky. A Whirlpool a Whirlpool USA bejegyzett védjegye. Sikerünk titka, hogy folyamatosan keressük azokat a technikai megoldásokat, melyek a Whirlpoolra jellemző egyedülálló designnal és funkcionalitással ötvözve, tökéletesen megfelelnek minden elvárásnak és elébe mennek vásárlóink igényeinek. Má nerezovou barvu, nenaruší tedy vzhled kuchyňské linky a bude ladit s dalšími nerezovými spotřebiči ve vaší kuchyni, jeho šířka je cm. Gyártó: Whirlpool Modell: AKR 7IX Tulajdonságok: Felsőszekrénybe szerelhető, kihúzható páraelszívó (cm)Inox készülékszínLégkivezetéses és.


We have an extensive range of genuine Whirlpool Cooker Hood spare parts.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky