pondělí 7. listopadu 2016

Uvolněný buben pračky

Netočí se buben u pračky. Tato vada nastává ve chvíli, kdy je poškozen řemen, motor, chyba však může být v systému jako takovém. Pokud buben vaší pračky začal těžce viset - to je první zpráva o poruše, která by měla být odstraněna ještě předtím, než se něco vážného rozpadne.


Pokud zjistíte, že buben je uvolněný , nepokoutejte se majiteli - můžete zjistit příčiny poruchy a odstranit je bez pomoci odborníka. Tento článek je věnován.

Poptávka: oprava pračky , patrně uvolněný buben , Electrolux – již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Pokud se buben netočí v pračce, nejdříve stojí za kontrolu napětí v zásuvce Mnoho hospodyňek používá pračky. Pro každou tuto věc je v domácnosti nepostradatelná. Rozbití jakýchkoli detailů může stroj vypnout, což komplikuje život a práci milenky.


Jenže, to zjistíte až náhledem do vnitřku pračky (a případných opětovným zaháknutím pružiny za buben ). Pokud je buben vaší pračky uvolněný , bohužel nemůžete sami nic udělat. Sjednejte si schůzku s jedním z našich servisních techniků nebo použijte naši online službu rezervace návštěvy. Jak vyměnit ložiska pračky LG 5kg - Duration: 26:54.

VÝMĚNA LOŽISEK v PRAČCE s. How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512;. Vadné ložisko pračky Zdá se to poměrně jednoduché k rozpoznání. Když pravidelně svou pračku používáte, určitě dobře znáte jaký má normální zvuk. Poškozené, chcete-li chycené ložisko poznáte podle toho, že pračka během ždímání takzvaně hučí.


Intenzita hučení už jen signalizuje urgenci, že je potřeba provést výměnu ložiska pračky ! Odpověď pro SLAVU , nepodařilo se mi , buben je celoplastový , žadný odmontovatelný kříž ,viz više , hold INDESIT inovoval , buben se nedá vratně rozdělat (nevratně to šlo) a k ložisku (k druhému od řemenice ) se člověk nedostane natož ke guferu. Ložiska jsou v hliníkovým futru v plastu a ani jsem snim nehnul. Buben pračky : Zapomeňte na babské rady.


Na diskuzních fórech se můžete dočíst o čištění bubnu pomocí octa nebo kyseliny citrónové. Ocet i kyselina mohou nenávratně poškodit buben , filtr i gumové těsnění. Proto raději investujte do speciálního čističe praček.


Subscribe Subscribed Unsubscribe 801. V pripade zajmu mi prosim zavolejte a domluvime termin. Na první pohled se sice zdá, že buben je lesklý a čistý, ale opak je pravdou.


Jak vyčistit dávkovač pračky a prostor pod ním.

Alespoň jednou za měsíc vyčistěte dávkovač aviváže a prášku na praní. Nebojte se ho vyndat úplně ven. V návodu k přístroji si najděte, jak na to.


Aby vám totiž při nasypávání či nalévání pracího prostředku náhodou nezůstal v ruce, drží ho v těle pračky. Uvolněný držák kladky bubnu. V tomto provedení je šum zesílen během cyklu odstřeďování, jsou také slyšet kliknutí a další necharakteristické zvuky. Během provozu se může šroub zajišťující řemenici uvolnit. To lze zkontrolovat odstraněním.


Takové chování nejdůležitější mobilní jednotky může být předchůdcem vážného zhroucení, a proto není možné vše nechat tak, jak je, a pokračovat v praní. Jeho srdcem je velmi kvalitní motor ÖKOInvertor a vztahuje se na něj dokonce doživotní záruka. Poslední věcí na čištění je buben pračky a celá její vana. K té se bohužel bez kompletního rozebrání nedostanete.


Ale můžete ji kvalitně vyčistit tak, že místo pracího prášku nasypete do zásobníku sáček kyseliny citrónové. S tímto “práškem” vyperete jednu prázdnou pračku na. Pračka se netočí: Pokud jde bubnem pračky volně otáčet, je zapotřebí zkontrolovat motor, řemen a uhlíky motoru.


Jsou-li tyto díly v pořádku, závada může být v elektronice programátoru pračky. Modernější pračky mají třífázové motory, kde jen zřídka dochází k opotřebení uhlíků. Vážíme si času, který jste jejímu vložení věnovala.


Pokud byl jeden z aretačních šroubů uvolněný a obsahoval i kus plastového závitu, doporučujeme Vám obrátit se na prodejce pračky , tedy firmu Mall,a požádat je o zadání tzv. Dobrý den, děkujeme Vám za zaslání recenze na náš spotřebič. O výběru pračky rozhoduje zejména dispozice vaší koupelny a počet členů v domácnosti.


Pro menší prostory je vhodná právě pračka s horním plněním, která nemá takové nároky na umístění, zároveň má ale veškeré funkce a vlastnosti, které jsou u pračky důležité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky