čtvrtek 4. června 2015

Rýžovar sencor srm 0600wh

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Samozřejmostí je vyjímatelná nádoba a světelná kontrolka. Je vhodný pro přípravu všech variací tohoto pokrmu, včetně rýže na suši. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí. Speciální hrnec pro vaření rýže.


Hrnec má automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci Keep Warm, která udrží rýži teplou až hodin. Automatické vypnutí a funkce Keep Warhrnec se po dovaření rýže automaticky vypne a přepne. Má jednoduchý, nenáročný dizajn, ktorý nijako neurazí. Rovnako je na tom aj biele farebné prevedenie, ktoré v tomto prípade pôsobí univerzálne, teda zapadne do akejkoľvek kuchyne.


Nejsem jen obyčejný rýžovar ! Mám několik přidaných funkcí a režimů, kterými jistě potěším. Díky nim se stávám multifunkčním a ušetřím mnoho času a úsilí, které byste obvykle strávili nad přípravou nebo věčným postáváním u plotny. Všetky informácie o produkte. Je vhodný na prípravu všetkých variácií tohto pokrmu, vrátane ryže na suši. Free Shipping Available.


Hrniec má automatické vypnutie po dovarení a prepnutie na funkciu Keep Warm, ktorá udrží ryžu teplú až hodín. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Díky tomu, že má opravdu luxusní kapacitu v podobě objemu litrů,. Az eszköz egybként gőzöli a rizst, a tetején van is egy lyuk, ahol a pára távozhat.


Zvládne prípravu ryže na všetky spôsoby, a to aj ryže na sushi. Ryžovar pracuje s technológiou varenia v pare, vďaka tomu si vytvoríte chutnú ale pritom zdravú prílohu, ktorá si zachová živiny aj počas varenia. Za opravdu přívětivou pořizovací cenu 4Kč získáte přístroj o objemu litru. Ten vystačí páru nebo tříčlenné rodině. Pro více strávníků se hodí spíše některý z větších modelů.


L for Cooking 4g Rice at Amazon UK. Priemer vnútornej nádoby je ešte menší a výsledný objem dosahuje iba l. Hmotnosť je príjemných kg. Oceňujeme protisklzové nožičky na spodnej strane, vďaka čomu je ryžovar stabilný.


Rýžovar sencor srm 0600wh

Varenie v tomto ryžovare je veľmi jednoduché a rýchle, pripraviť v ňom môžete všetky druhy ryže vrátane ryže na sushi. Je vybavený funkciou automatického vypnutia, po dovarení ryže sa hrniec sám prepne do funkcie Keep Warm - tá udržuje ryžu. Pro úplné vypnutí je však potřeba přístroj odpojit od zdroje elektřiny.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Rýžovar s napařovacím košem pro vaření v páře.


Rýžovar sencor srm 0600wh

Na provoz přístroje a udržování teploty vás upozorní světelné kontrolky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky