čtvrtek 25. června 2015

Grilovací pánev na indukci

Hlavním kladem je možnost využití na indukci. Vnitřní povrch výrobku je potažen nepřilnavou vrstvou. Ta zaručuje, že nikde neulpí zbytky jídla a snadné čištění, pro něž je možné použít i slabý proud tekoucí vody.


Pánev rychle reaguje na změnu teploty a potřebuje jen kapku tuku. V nabídce jsou grilovací pánve z různých materiálů například hliníkové, železné, nerezové pánve a také speciální steaková pánev.

Oblíbená je litinová pánev , která je robustní, velmi odolná a má dlouhou životnost. Vyberete si grilovací pánev na indukci nebo vhodnou pro dopečení v troubě. Grilovací pánev na indukci i další typy ohřevů (plyn, elektrika, sklokeramická deska). Je vyrobená z litého hliníku.


Vnitřní část je opatřena keramickou vrstvou, která je. Proto se nádobí na indukci vyrábí nejčastěji se „sendvičovým“ dnem tvořeným vrstvami nerezové oceli, mezi které je vložena deska z běžné oceli. Případně se kombinuje ocel a hliník.

Indukční nádobí musí mít perfektní rovné dno. Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci , grilovací pánev , pánev wok, pánev na palačinky atd.). Není vhodná každá pánev na indukci. Je nutné mít speciální indukční nádobí.


Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí.


Litinové nádobí – vysoká kvalita, stálý, tvrdý neměnný materiál Vnitřní a vnější vrstva odolává odření a praskání Odolnost vůči vysokým teplotám do 280°C Kvalitní litina spojuje nízkou adhezi s vysokou mechanickou a chemickou odolností nádobí Vnitřní vrstva vroubkovaného nebo tvarově upraveného. Určitě oceníte antiadhézní povlak a protiskluzovou rukojeť, díky které budete mít přípravu jídla pevně v rukou. Skvěle si poradí na plynovém, elektrickém a sklokeramickém sporáku. Díky nýtované nerezové rukojeti je možné použití v troubě až do 250°C.


Pánev je vhodná na všechny zdroje ohřevu. U jiného typu materiálu by ohřev nefungoval. Většinou je obdélníkového nebo čtvercového tvaru a především na dně jsou vystouplé drážky, které simulují běžnou grilovací mřížku.


Tuk a šťáva z grilovaných pokrmů se tak dostane do žlábků mezi drážky a výpek se jednoudušeji vylévá.

Pokud sháníte novou pánev , s námi krok vedle určitě neuděláte! Vybrali jsme pro vás pouze ověřené a kvalitní pánve na indukci , sklokeramiku i plynový sporák. Typ sporáku a účel použití jsou totiž při výběru to nejdůležitější.


A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě. Grilování je více než jen příprava jídla. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa, a navíc se maso nepřichytí ke dnu. DAJAR pánev grilovací ILAG na indukci 26x26cm najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky