pátek 22. května 2015

Americke kamna

VÝKUP-RENOVACE-PRODEJ AMERICKÝCH KAMEN. Americka kamna , renovace, repase povrchovych uprav kamen, starozitna litinova stalozarna kamna a doplnky k topeni, uhlaky, popelniky i lopatky. Americká kamna se poprvé objevila v druhé polovině 19. Revolučním prvkem těchto kamen byla jejich důmyslná konstrukce. Ta spočívala v tom že po roztopení se uzavřela komínová záklopka a horké plyny se pouštěly do dutého dna kamen kudy prošly a až po té byly odvedeny.


Bylo to na návštěvě u kamaráda v severních Čechách, kde měl jeho otec tato kamna na chalupě.

Tato kamna mě tak okouzlila, že jsem si hned další týden podal v pasáži Lucerna svůj první inzerát a asi po týdnech jsem koupil své úplně první americká kamna. V poslední době ale stoupá v oblibě a začíná být jednou ze zajímavých alternativ vytápění. Svoje jméno získali dle místa výroby. Nabízím k rpodeji americká kamna Sedlec 13. Před asi lety byla kompletně rozebrána a zrenovována, od té doby se v nich netopilo a sloužila jen k dekoraci.


Kamna bude potřeba přeleštit, nicméně jinak jsou ve výborném stavu bez jakéhokoliv poškození. Prodam stalozarna kamna Celus Sjsou z let,velmi zachovala cena tis. Musgraves americka stalozarna kamna tez velmi zachovala cena 5tis kč.

Stará - historická a americká kamna Počátky mé práce se datují do starého, ještě komunistického Československa. Tehdy jsem našel v jednom pražském podkroví první rezavá kamna a rozhodl se je zrenovovat. Od té doby jsem začal věnovat svůj volný čas hledání a renovaci všech typů. Dům a zahrada - Americke kamna bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Původně byla určena pro topení koksem a antracitem, dnes je však možno v nich topit také dřevem nebo dřevěnými briketami. Komunisté totiž koks (myslím tím topivo, nikoli kokain) a antracit, kterým se v kamnech topí, distribuovali pouze do továren, případně do škol.


Ostatním muselo stačit hnědé uhlí, a to je pro americká kamna naprosto nevhodné palivo. Horkovzdušná certifikovaná trubková kamna FIREBULL s vysokou účinností až. Kamna jsou české výroby, vybavena deflektorem, komínovou klapkou i sekundárním přívodem vzduch.


Kvalitní kamna z kvalitního materiálu, opatřena speciální žáruvzdornou barvou. Tak, jak jsou populární kamna na plyn a pelety, které dokáží hořet dlouho a bez zásahu člověka jsou populární i kamna Blaze King pro vytápění dřevem. V chladné severní Kanadě vytápějí kamna Blaze King, jako hlavní zdroj tepla obytné plochy až ve velikosti 250m2. Prodám starožitné americké kamna , vzor unikátní stav.


Jsou konstruována na vytápění celého bytu. Krbová kamna jsou vyráběna z kovu, kamene nebo betonu.

Používají se k vyhřívání místnosti. Krbová se označují proto, že mají prosklená dvířka, kterými je vidět plamen. Raketová kamna mají nejen dlouhý dolet, ale i rychlý start.


Běžná akumulační kamna mají zpoždění, od kdy hřejí. Tady je su který dává okamžité radiační teplo, vysvětluje účel opticky nejnápadnějšího prvku kamen Radek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky