úterý 21. července 2020

Žitný chléb domácí pekárna

Všechny uvedené suroviny (tekuté i sypké) dáme do domácí pekárny. Zapneme na základní program a čekáme, až se chleba upeče. Do pekárny nalijeme vodu, olej a ocet. Přidáme žitnou mouku a do třech rohů nasypeme sůl, kmín a droždí. Ingredience v rozích zahrneme moukou (aby se sůl nesmíchala ihned s droždím).


Recept si zatím oblíbilo kuchařů.

Domácí pekárna názorů. Přidat vlastní Další foto (3) Žitno-pšeničný chléb z domácí pekárny. Dlouho jsem pátrala po receptu na ten nejobyčejnější chleba, který by se dal jíst s tlačenko. Recepty pro domácí pekárnu: Žitný chléb z kvásku.


Lenka Rutteová Pokud jste fajnšmekři a pěstujete si doma svůj kvásek, případně jste jeho příznivci a kupujete si ho, jistě máte rádi kváskový chléb. Náš chléb je také možno zakoupit na e-shopech freshbedynky. Chleba z domácí pekárny vám provoní celou domácnost. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


František suroviny: 3ml mléka lžíce oleje lžičky soli 1ml celozrnné žitné mouky.

Chlebové směsi do domácích pekáren. Směsi Küchenmeister na pečení chleba v domácích pekárnách stačí zalít vodou. Dodáváme je v balíčcích o hmotnosti 5g.


V neděli jsem po opravu velmi dlouhé době využila domácí pekárnu a rozhodla se upéct domácí chlebík. Ze začátku jsme v ní doma pekli pořá ale jak už to tak bývá, člověku se to omrzí. V našem hledáčku tentokrát skončily ty nejlepší domácí pekárny, které se na trhu objevují.


Zohlednili jsme objem pekárny, tzn. Upečený chléb necháme na mřížce vychladnout. Nejlépe chutná namazaný škvarkovým sádlem nebo třeba ke guláši, pečenému masu, domácí konzervě a pod.


Pšenično- žitný chléb se slunečnicovými a chia semínky. Všechny ingredience odvážíme a vložíme do domácí pekárny na program těsto nebo pizza (takový program který hned hněte). Necháme pekárnu smíchat ingredience a velice krátkou chvíli těsto hníst, ale jen. Na druhou stranu není příliš pohodlné ji po každém použití schovávat a znovu vytahovat. Pokud plánujete pekárnu trvale začlenit mezi spotřebiče, které jsou na očích, určitě vás budou zajímat také její rozměry a design.


Pravda, pro potřeby domácího pečení lze použít i suroviny v „nepráškovém stavu“. Sehnat živý žitný kvásek v maloobchodu je nicméně úkol hodný Sherlocka Holmese, a pokud se nám. Výběr značek, jako je Eta, Sencor, Gorenje nebo Guzzanti.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat domácí pekárnu.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Odložený start, Displej, 9W, Program bezlepkové pečení. Lahodný křupavý chléb včetně bezlepkového, výborný jogurt nebo těsto k přípravě dortu, to vše zvládne tato domácí pekárna snadno a rychle díky přednastaveným programům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky